4. årgang opfører balletten "Napoli"

Siden september har eleverne på 4. årgang haft "ballet på skoleskemaet" - et samarbejde med Det Kgl. Teater, der mandag og tirsdag i uge 50 mundede ud i flotte forestillinger for hele skolen og elevernes familiemedlemmer.
Nyhed billede
4. årgang har haft "ballet på skoleskemaet" i idrætstimerne fra uge 38 og frem til og med uge 48. I uge 49 fik alle årgangens elever ansættelser ved Det Kgl. Teater Gerbrand. I balletugen har eleverne enten skulle danse, lave kulisser, kostumer, mad, lys og lyd eller PR-arbejde. Torsdag i uge 49 fik "teatret" besøg af en rigtig balletdanser fra Det Kgl. Teater, som bl.a. viste børnene, hvor høj man bliver, når man kommer helt op på tå, hvor maget balance og styrke, det kræver.
Eleverne har arbejdet intenst, og det gode arbejde resulterede mandag og tirsdag i flotte forestillinger på velbesøgte premiereaftner.

11-12-2018 MK

Forrige 10