Tips til god skolestart

Kære kommende 0.klassesforældre,

Torsdag den 24. maj holdt skolebestyrelsen  møde med råd og vejledning til, hvordan I og jeres barn bedst får en god skolestart.

Få råd og tips fra mødet her

God trivsel på Gerbrandskolen

Den første nationale undersøgelse af trivslen i de danske folkeskoler, foretaget på foranledning af Undervisningsministeriet, viser, at elevernes trivsel på Gerbrandskolen er så god, at vi tilhører den bedste fjerdedel. Nærmere bestemt er vores elevers sociale trivsel placeret som nummer 201 og deres faglige trivsel som nummer 238 ud af 1238 skoler.

Det er Ugebrevet A4, der har analyseret ca. 470.000 folkeskoleelevers svar på 28 spørgsmål, og på den baggrund er kommet frem til ovennævnte resultat.

"Vi er rigtig glade for, at det arbejde, som vi gør i dagligdagen for at vores elever skal have det godt, virker. Det gode resultat betyder dog ikke, at vi så vil hvile på laurbærrene. God trivsel og faglighed er vores kerneydelse og vil altid have vores fokus," siger skoleleder Jesper Larsen

Læs mere om analysen her:

Fisk til en farverig featureuge

Til Åbent Hus-arrangementet, der netop har afsluttet vores årlige emneuge - som vi kalder for featureugen -  lærte  Anton  og hans kammerater fra 5. og 6. årgang at lave sushi.

Sushien anrettede de smukt og solgte til forældre og søskende til Åbent Hus- arrangementet.

Se billeder fra featureugen og læs om Åbent Hus-arrangementet her