Skolestart næste år

Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive det op digitalt på www.kk.dk/byensskoler. Det kan du gøre i perioden 27. oktober kl. 9  -  23. november kl. 24.

Viggo og Marie og kubismen

Elever fra 3.c. udstiller i øjeblikket deres tegninger, der er inspireret af kubismen,  i  EAT-rummet ved skolens aula. De flotte tegninger er resultatet af et spændende tværfagligt undervisningsforløb, der inkluderede både billedkunst og matematik, som de deltog i før sommerferien, da de gik i 2.c.

Vi har talt med Viggo og Marie, der bl.a. fortæller om, hvad de har lært af forløbet.

Skolekoret i DR-koncerthuset

Tirsdag den 30. september optrådte skolekoret fra Gerbrandskolen sammen med korene fra Højdevangen, Skolen ved Sundet og  Sankt Annæ i DR-koncerthusets foyer med sange fra værket ”Hej sjulla hop sjulla bare tæer”.

Værket har tekst af Dorte Schou og Martin Gerup, og komponisten Jakob Høgsbro, som har stået for musikken, var selv til stede og dirigerede korsangerne med stor indlevelse.

Siden skoleårets begyndelse har Gerbrandskolens kor ellers været på stand by.

” Vi er i en afsøgende fase netop nu i forhold til at integrere koret i vores dagligdag,” siger konstitueret skoleleder Jesper Larsen.

Musiklærerne Charlotte Vigsnæs og Annie Hein oplyser, at koret vil genopstå under featureugen, hvor de vil øve på sange, de skal optræde med til en stor koncert med Livgarden i Stærekassen ved Det Kongelige Teater i april næste år.