Skolestart næste år

Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive det op digitalt på www.kk.dk/byensskoler. Det kan du gøre i perioden 27. oktober kl. 9  -  23. november kl. 24.

I den forbindelse er der åbent hus på Gerbrandskolen for forældre og kommende børnehaveklassebørn torsdag den 6. november kl. 16.30-18. Her vil der være informationsmøde i skolens aula og rundvisning på skolen bagefter.

Løb på Skolernes Motionsdag

Gerbrandskolen  samledes  på Amager Strand på Skolernes Motionsdag fredag den 10. oktober, og efter en god omgang opvarmning tog eleverne ud på en løbetur på hhv. 2,5 km. og 4 km.

”Det var rigtig sjovt. Og det krillede i maven, da jeg nåede broen lige før målet, for jeg var rigtig spændt på, hvor hurtigt jeg havde løbet, ”fortalte Gustav fra 1. d.

Og Gustav var ikke den eneste. Mange fremviste stolte deres tider til fotografen.

Se billederne her

Læsehestene i gang

Så er Læsehestene for skolens fem 1. klasser skudt i gang.

Lærere og elever mødtes i skolens aula, hvor der blev sunget, råbt hurra og klappet.

Vi glæder os alle til forløbet!

Læs om Læsehestene her