Skolestart næste år

Skal dit barn starte i skole næste år, kan du skrive det op digitalt på www.kk.dk/byensskoler. Det kan du gøre i perioden 27. oktober kl. 9  -  23. november kl. 24.

I den forbindelse er der åbent hus på Gerbrandskolen for forældre og kommende børnehaveklassebørn torsdag den 6. november kl. 16.30-18. Her vil der være informationsmøde i skolens aula og rundvisning på skolen bagefter.

Løb på Skolernes Motionsdag

Gerbrandskolen  samledes  på Amager Strand på Skolernes Motionsdag fredag den 10. oktober, og efter en god omgang opvarmning tog eleverne ud på en løbetur på hhv. 2,5 km. og 4 km.

”Det var rigtig sjovt. Og det krillede i maven, da jeg nåede broen lige før målet, for jeg var rigtig spændt på, hvor hurtigt jeg havde løbet, ”fortalte Gustav fra 1. d.

Og Gustav var ikke den eneste. Mange fremviste stolte deres tider til fotografen.

Se billederne her

Kage til lærerne

I anledning af Lærerens Dag kom Birgit Jordansen og Hanna Sommersel fra skolebestyrelsen forbi med en dejlig velsmagende kage mandag den 6. oktober.

Kagen, som var sponsoreret af Forældreforeningen, blev modtaget af lærer Susanne Rasmussen.  Med  kagen fulgte følgende hilsen:

Kære alle,

Tillykke med Lærernes Dag. Tak fordi I hver dag arbejder for at udvikle vores børn, deres viden og nysgerrighed på verden. Det betyder alt for os forældre, at vi kan sende børnene i skole med tillid til, at der er voksne omkring dem, som altid vil berige og udfordre dem. Det gør en stor forskel nu – og i resten af børnenes liv at have engagerede lærere som jer, der brænder for arbejdet.

De bedste hilsner

Skolebestyrelsen på vegne af alle skolens forældre

& Forældreforeningen.