En hyldest til de københavnske skolepatruljer

Traditionen tro dannede Gerbrandskolen aula rammen omkring en fest torsdag den 19. maj, der hyldede de københavnske skolepatruljer for deres enestående arbejde med at passe på deres cyklende og gående skolekammerater i trafikken.

Årets skolepatrulje blev kåret. Det blev Vibenshus skole på Østerbro.

” De såkaldte bløde trafikanter -  gående og cyklende - er dem, der kommer mest til skade i trafikken. Derfor er skolepatruljernes arbejde meget vigtigt,” fortæller Claus Bjørn Nielsen fra København Politis Kriminalpræventive Sektion.

Takketaler, konkurrencer om flotte præmier - gavekort fra 200  op til 3000 kroner - pølser og sodavand og et levende diskotek med DJ  Tiger var festens ingredienser, som Københavns Politi, Børne- og Ungdomsforvaltningen i København, Rådet for Sikker Trafik arrangerede i samarbejde med Opel Danmark og Lions.

Se billeder her

En aussie på besøg

Damian Carmichael fra Canberra i Australien besøgte fredag den 18. april eleverne i  5.a. i to engelsklektioner. Her fortalte han om livet i Australien.

Forbedret overdragelse til Højdevangen

For at sikre den bedst mulige overdragelse fra basisskolerne til Højdevangen, arbejder ledelserne i 4-skolesamarbejdet tæt sammen.

”Vi evaluerer hele tiden, og ser på hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerede og så retter vi til. Det er tydeligt, at vi for hvert år bliver bedre til at sikre den bedst muligt overgang til Højdevangen.

I 2015 valgte vi at skille linjen fra klassen, så eleverne har linjedag med andre elever fra årgangen.  Formålet var at skabe mere harmoniske klasser, og det er i høj grad lykkes med den nuværende 7.årgang, ” fortæller souschef Marck Tønnesen fra Højdevangen skole.

Vil du vide mere, kan du læse her